Wegwerkzaamheden Spruitweg (N405) in Kamerik

Van maandag 22 april 5.00 uur tot vrijdag 26 april 22.00 uur is de Spruitweg in Kamerik afgesloten. De weg is dicht tussen de Van Teylingenweg en de Ingenieur Enschedeweg (N212). Provincie Utrecht voert dan onderhoud uit om de weg goed en veilig te houden.

Afsluiting en omleiding
De weg krijgt over een lengte van 1,6 kilometer nieuw asfalt. Er worden nieuwe markeringen op de weg geplaatst en kleine reparaties uitgevoerd. Om het werk veilig uit te kunnen voeren, wordt de weg afgesloten. Voor doorgaand autoverkeer geldt een omleidingsroute via de N212, N198, Utrechtsestraatweg in Woerden en de N405. Kamerik is dan alleen bereikbaar vanuit Woerden via de Van Teylingenweg. Verkeersregelaars leiden het verkeer in goede banen. Voor fietsers heeft het werk geen gevolgen, de fietspaden blijven beschikbaar.

Openbaar vervoer
Tijdens het werk volgt buslijn de omleidingsroute en worden de haltes in Kamerik niet bediend. Op de kruising van de N212 (Ingenieur Enschedeweg) met de N405 (Spruitweg) komt een tijdelijke bushalte voor buslijn 123. De dienstregeling van buslijn 524 blijft hetzelfde. Kijk voor meer reisinformatie op 9292.nl.